Mielieji žygeiviai,

O kodėl gi ne? Žygis ir maudynės! Mus lepina puikūs vasariški orai, tad naudokimės puikia proga po žygio atsigaivinti viename gražiausių Lietuvos ežerų – smaragdinės žalumos Balsio ežere. Žaliųjų ežerų trasa – nuostabi trasa kojoms, ausims ir akims: daug miško, pavėsio, ežerų ir paukščių čiulbesio. Nuo Verkių rūmų, trasa veda palei Žaliųjų ežerų gatvę iki Balsio ežero ir apsuka ratą aplink jį.

DATA: birželio 13 d. 10 val.

STARTAS: Stotelė “Verkių rūmai”, Žaliųjų ežerų g. (autobusai 35, 36, 66 važiuoja nuo Žalgirio stotelės).

FINIŠAS: Stotelė “Verkių Riešė” (autobusai 35, 36, 66 važiuoja iki Žalgirio stotelės, vėliau galima persėsti į įvairius miesto greituosius autobusus, ar troleibusus).

Trasos ilgis: apie 10 km. Verkių rūmai – Žaliųjų ežerų takas – Balsiai.Trasos sudėtingumas: lengva.

Svarbu: trasa nėra žiedinė, t.y. pradėsime taške A ir baigsime taške B, tad atvykti reikės į vieną vietą, o išvykti iš kitos vietos.

Apranga ir avalynė: patogi. Rengiamės svogūnėlio principu. Gerai būtų turėti kuprinę, kad galėtumėte nusivilkę drabužius, jei pasidarys karšta, juos patogiai neštis. Taip pat nepamirškite kepuraitės nuo saulės, purškalo nuo mašalų. Šioje trasoje rekomenduojame pasiimti maudymosi reikmenis.

Mus lydės patyrusi instruktorė, šiaurietiško ėjimo su lazdomis trenerė Irena Gudiškienė. Norintiems bus galimybė išbandyti žygį su lazdomis.

Tad iki pasimatymo, nekantraujame ir vėl susitikti!

Už iniciatyvos palaikymą dekojame Vilniaus miesto savivaldybei ir Active Vilnius!

Registruotis prašome tik naujus dalyvius.

Registracija vyksta darbo dienomis I-IV, 10-17 val.: tel. 8 603 36266 arba el. paštu registracija@susitikim.lt