Geri dalykai turi tokią savybę – baigtis kaip niekada greitai…

Šiandien mūsų projekto dalyviai įveikė jau prieš paskutinę 100 km tako aplink Vilnių atkarpą, o kitą antradienį laukia – paskutinė žygio atkarpa. Ir jau antrą kartą, mūsų projekto iniciatyva, vyresni Vilniaus miesto gyventojai bus apėję visą Vilnių. Jausmas – nuostabus! Esame dėkingi kiekvienam, nors kartą ėjusiam kartu su mumis 💛

O mums kaip visada smagiausia dalis – dovanos 🎁 Todėl visi asmenys, kurie kitą antradienį, 10 val., ateis prie Antakalnio poliklinikos ( stotelė ,,Klinikos” – troleibusai 2, 4, 14, 19, 21, autobusai 4G ir 50) kartu su visu būriu įveiks paskutinę 10 km žygio atkarpą – dalyvaus loterijoje, kurioje galės laimėti kelionių agentūros Makalius įsteigtą prizą – kelionę dviems asmenims į Augustavą. Visai nesvarbu ar mūsų žygiuose dalyvavote vieną ar visus dešimt kartų. Visai nesvarbu, jei kitą antradienį mūsų žygyje dalyvausite tik pirmą kartą. Mums svarbiausia – dalyvaukite ir būkite aktyvūs.

Mums svarbiausia – SUSITIKTI! 💛

Ačiū mūsų partneriams: Clinic DPC, Active Vilnius, Vilniaus miesto savivaldybė, Outokumpu Stainless, Perskindol Lietuva, Druskininkų Hermis. Mūsų trenerei Irena Gudiškienė🙏 pasimatysime kitą antradienį!