Mieli Senjorai,

Kviečiame Jus į aštuntąjį žygį.

DATA: birželio 14  d. 10 val. 

STARTAS:   Stotelė “Verkių rūmai”, Žaliųjų ežerų g. (autobusai 35, 36, 66 važiuoja nuo Žalgirio stotelės).

FINIŠAS: Stotelė “Verkių Riešė”(autobusai 35, 36, 66 važiuoja iki Žalgirio stotelės, vėliau galima persėsti į įvairius miesto greituosius autobusus, ar troleibusus).

Trasos ilgis: apie 11 km. Verkių rūmai – Žaliųjų ežerų takas – Balsiai.

Nuostabi trasa kojoms, ausims ir akims: daug miško, pavėsio, ežerų ir paukščių čiulbesio. Nuo Verkių rūmų, trasa veda per Žaliųjų ežerų gatvę iki Sauso ežerėlio ir šalia jo pasuka į Žaliųjų ežerų taką. Juo trasa nuvinguriuoja iki Draustinio g., kuri atveda iki pat Žaliųjų ežerų, apsuka ratą aplink Balsio ežerą. Mūsų žygį vainikuos maudynės Balsio ežere.

Trasos sudėtingumas: lengva.

Svarbu: trasa nėra žiedinė, t.y. pradėsime taške A ir baigsime taške B, tad atvykti reikės į vieną vietą, o išvykti iš kitos vietos. 

Apranga ir avalynė: patogi. Rengiamės svogūnėlio principu. Gerai būtų turėti kuprinę, kad galėtumėte nusivilkę drabužius, jei pasidarys karšta, juos patogiai neštis. Taip pat reikėtų atsižvelgti į permainingus Lietuvos orus ir įsimesti skėtį ar apsiaustą, kepuraitę nuo saulės, purškalus nuo mašalų.

Su savimi būtinai turėkite gertuvę vandens ir įsidėkite lengvų užkandžių (angliavandenių) – praėję pusę trasos tikrai pasistiprinsime.

Mus lydės patyrusi instruktorė, šiaurietiško ėjimo su lazdomis trenerė Irena Gudiškienė. Norintiems bus galimybė išbandyti žygį  su lazdomis.

Šioje trasoje rekomenduojame pasiimti maudymosi reikmenis – bus galimybė po žygio išsimaudyti ir atsigaivinti ežere.

Dalyviams, kurie jau žygiavo – registruotis pakartotinai NEREIKIA.

Visus kitus norinčius prisijungti prie mūsų būrio – pašome registruotis telefonu 8 603 36266 arba el. paštu registracija@susitikim.lt (Pažymime, kad Jūsų skambučių laukiame darbo dienomis nuo 10 iki 17 val.)

Tad iki pasimatymo, nekantraujame ir vėl susitikti!

Susitikim, mieli senjorai, 100 km take aplink Vilnių organizatoriai